Information om behandling av personuppgifter

I enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (EU 2016/679), GDPR, och kompletterande nationell lagstiftning lämnar Hej Syv följande information för behandlingen av dina personuppgifter.

Genom din anmälan samtycker du till att din epost förtecknas i ett digitalt adressregister hos HejSyv. Uppgifterna används för vår administration av nyhetsbrev och sparas för uppföljning och eventuella förnyade kontakter.

Din e-postadress sparas hos HejSyv så länge du väljer att prenumerera på nyhetsbrevet. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att använda länken som finns med i nyhetsbrevet.

Lotten Johansson, innehåll, utveckling: Har jobbat som studie- och yrkesvägledare inom grund-, gymnasie- och särskolan. Har även jobbat som samordnare och utvecklare för studie- och yrkesvägledningen. Utbildad studie- och yrkesvägledare.

Telefon: + 46 76 656 88 36
Mail: lotten@hejsyv.se

Gabriella Holm, projektledare, utveckling: Har jobbat länge med kvalitetsutveckling av studie- och yrkesvägledning på nationell, regional, huvudmanna- och skolnivå. Har jobbat som lärare, arbetslagsledare och skolutvecklare. Utbildad lärare.

Telefon: + 46 70 615 30 16
Mail: gabriella@hejsyv.se

 

Hej Syv i Sverige AB
Adress: Villavägen 14, 182 79 Stocksund
Organisationsnummer: 559151-5316
Företaget innehar F-skattsedel

about